Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Ο μάγος Dynamo αιωρείται στην οροφή λεωφορείου #London #Video

Βίντεο: Αφωνοι οι κάτοικοι του Λονδίνου από την επίδειξη του μάγου Dynamo

Έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό πολλούς θεατές με νούμερα που αψηφούν τη λογική και μπορούν να κάνουν μέχρι και τον πιο σκεπτικιστή κυνικό να πιστέψει στη μαγεία.

Όμως με το καινούριο του τολμηρό εγχείρημα, ο μάγος Dynamo που κατάγεται από το Μπράντφορντ της Αγγλίας, «εκτόξευσε» τις δεξιότητες του σε άλλο επίπεδο.

Ο 30χρονος θαυματοποιός συγκέντρωσε...
τα βλέμματα των περαστικών, καθώς αιωρείτο δίπλα στην οροφή ενός διώροφου λεωφορείου ύψους 5 μέτρων.

Χαμογελώντας στις κάμερες, ο Dynamo, κατά κόσμον Στίβεν Φράιν, ταξίδεψε παράλληλα με το λεωφορείο ακουμπώντας με την παλάμη του την οροφή του λεωφορείο!

Εκεί έμενε μετέωρος καθώς περνούσε τη γέφυρα του Westminster. Η αστυνομία που συνόδευε το διάσημο μάγο, φρόντιζε να μην υπάρχει κίνηση γύρω από το λεωφορείο.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το σόου του έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν να πραγματοποιεί το ακατόρθωτο, αλλά οι τυχεροί θαυμαστές του που ταξίδευαν με το λεωφορείο έδειχναν εκστασιασμένοι από την επίδειξη, ενώ τραβούσαν συνεχώς φωτογραφίες.

Ο Dynamo, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Pepsi Max, είχε γίνει ευρέως γνωστός όταν το 2011 περπάτησε στον Τάμεση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.