Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΠΘ Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας πραγματοποιείται από το «Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και απόφοιτοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, μαθητές Τεχνικών και Επαγγελματικών Λυκείων καθώς και κάτοικοι των επτά Δήμων του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θέρμης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι έως 40 ετών.
Η δράση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και υποστηρίζεται από την Εθνική Τράπεζα, το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής, το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ και το Δήμο Σταυρούπολης .

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα επιλεγούν 10 επιχειρηματικές ιδέες. Τα άτομα που θα καταθέσουν τις ιδέες αυτές, θα   καταρτιστούν με τη χρήση σύγχρονων μεθοδολογιών και θα λάβουν καθοδήγηση από μέντορες. Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα βραβευθούν και θα δοθούν ειδικά βραβεία.

δείτε περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ www.auth-idea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.